Рецидивист е нападнал  и ограбил баба в Ломско, съобщиха от

...
Рецидивист е нападнал  и ограбил баба в Ломско, съобщиха от
Коментари Харесай

Зверство! Рецидивист нахлу в дома на баба в Ломско и я повали, търсил пари

Рецидивист е нападнал  и ограбил баба в Ломско, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
Зверството е осъществено през вчерашния ден вечерта. Малко след 20 часа чужд мъж разрушил вратата на дома на 73-годишна жена в село Дъбова махала и нахлул вътре. Бандитът заплашил стопанката с изострен предмет, след което ѝ нанесъл удар в региона на гърдите и я повалил на леглото. 
Непознатият наредил на дамата да му съобщи всичките си спестявания. Тъй като не получил пари, той взел мобилния телефон на бабата и си тръгнал. 
Малко по-късно дамата подала сигнал в полицията. Ченгетата незабавно се задействали и почнали да търсят причинителя. В резултат на извършеното следствие по горещи следи, още същата вечер той е хванат. Оказало се, че това е 31-годишен рецидивист от село Сталийска махала. У него е открит телефонът на дамата.
С полицейска заповед изпеченият престъпник е арестуван до 24 часа в Районно управление-Лом. По случая е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР